Asklegal

Tender | Services

MAJLIS BANDARAYA PULAU PINANG (www.mbpp.gov.my)


 

KENYATAAN PELAN CADANGAN REQUEST FOR PROPOSAL (RFP),

1. Syarikat-syarikat yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) yang dimiliki sepenuhnya oleh Warganegara Malaysia dan masih dibenarkan untuk penyertaan adalah dipelawa untuk mengemukakan pelan cadangan Request For Proposal (RFP) bagi perkara berikut:-


TAJUK
Request For Proposal (RFP) Cadangan Mengurus Dan Menyelenggara Pasar Awam,
Medan Selera Serta Dewan Serbaguna Pagar Buloh 
Sungai Ara Di Atas Lot 1095 & 1096,
Mukim 10, Daerah Barat Daya, Jalan Dato' 
Ismail Hashim/Jalan Paya Terubong, Pulau Pinang


KELAYAKAN
Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) Taklimat Dan Lawatan Tapak: 12.3.2018 (Isnin), Jam 10.00 Pagi Tempat: Pasar Awam, Medan Selera Serta Dewan Serbaguna)
Pagar Buloh, Sungai Ara Pulau Pinang
(Pendaftaran: 10.00 pagi)Harga Dokumen :RM200.00 senaskahTarikh Tutup:9.4.2018 (Isnin) Jam: 12.00 tengah hari


2. Syarikat diwajibkan menghadiri taklimat Request For Proposal (RFP) dan lawatan tapak sebelum membeli dokumen Request For Proposal (RFP). Syarikat yang tidak menghadiri taklimat Request For Proposal (RFP) dan lawatan tapak tidak layak mengambil bahagian, Syarikat juga perlu berdaftar dengan Sistem Perolehan Kerajaan Negeri Pulau Pinang melalui laman web ep.penang.gov.my untuk membeli dokumen secara sah bagi menyertai tender. Dokumen Tender hanya dijual secara 'on-line'melalui laman web tersebut dan perlu dibeli serta dimuat turun (download) melalui akaun perolehan masing - masing sebagai pengesahan pembelian.

3. Semua Pelan Cadangan yang telah dilengkapkan hendaklah dimasukkan ke dalam peti Tender yang terletak di bersebelahan Kaunter Penerangan, MBPP, Tingkat 3, KOMTAR sebelum jam 12.00 tengahari pada tarikh tutup yang berkenaan. Pertimbangan tidak akan diberi kepada tender yang lewat diterima.

4. Maklumat lanjut mengenai tender di atas boleh diperolehi melalui laman web ep.penang.gov.my atau http://www.mbpp.gov.my.


Medium 726d251e 5016 4cd2 9436 9208f58f80d6