Asklegal

Tender | Maintenance Tender | Services

Majlis Bandaraya Pulau Pinang - Roadside Shade Tree Maintenance


  1. Tender adalah dipelawa daripada syarikat yang berdaftar dengan CIDB dalam kelas berkenaan, Kementerian Kewangan Malaysia (KKM) dalam kod bidang yang berkenaan yang dimiliki sepenuhnya oleh rakyat Malaysia dan masih dibenarkan serta mempunyai sijil Arborist untuk menyertai tender seperti berikut :-

TAJUK

Penyelenggaraan Pokok Teduhan Tepian Jalan Parlimen Bukit Bendera dan Dan Bukit Gelugor


Penyelenggaraan Pokok Teduhan Tepian Jalan Parlimen Tanjung & Jelutong


KELAYAKAN

CIDB: Gred G4 - CE14

KKM: 221002 dan

221003 dan

Sijil Arborist


Harga Dokumen : RM50.00 setiap tajuk


Tarikh Tutup : 28 Jun 2021 (Isnin), Jam 12.00 tengahari


 

 

2. Syarikat juga perlu berdaftar dengan Sistem Perolehan Kerajaan Negeri Pulau Pinang melalui laman web ep.penang.gov.my untuk membeli dokumen secara sah bagi menyertai tender. Dokumen Tender hanya dijual secara 'on-line' melalui laman web tersebut dan perlu dibeli serta dimuat turun (download) melalui akaun perolehan masing-masing sebagai pengesahan pembelian.

3. Dokumen tender yang telah dilengkapkan hendaklah dimasukkan ke dalam peti tender yang terletak di Ruang Legar Bilik Minda MBPP, Tingkat 4 KOMTAR, Pulau Pinang sebelum jam 12.00 tengahari pada tarikh tutup yang berkenaan. Pertimbangan tidak akan diberi kepada tender yang lewat diterima.

4. Maklumat lanjut mengenai tender di atas boleh diperolehi melalui laman web ep.penang.gov.my atau http://www.mbpp.gov.my.