Asklegal

Tender | Construction Tender | Services

Majlis Bandaraya Pulau Pinang - Construction of Bicycle and Pedestrian Paths and Other Related Works


1. Tender adalah dipelawa daripada kontraktor-kontraktor yang berdaftar dengan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan (CIDB) dalam kelas yang berkenaan serta dimiliki sepenuhnya oleh rakyat Malaysia dan masih dibenarkan untuk menyertai tender seperti berikut :

 


TAJUK

Tender Bagi Kerja-Kerja Pembinaan Laluan Basikal Dan Pejalan kaki Serta Kerja-Kerja Lain Berkaitan Di Sebahagian Rezab Sungai Dondang Dan Sungai Ayer Itam, Pulau Pinang Tahun 2021


KELAYAKAN

CIDB: Gred G3 Penghususan CE21


 

Taklimat: Tiada sesi taklimat

 

Nota penjelasan Tender boleh dimuat turun secara percuma melalui butang pautan "Dokumen Meja" dalam Sistem Perolehan Kerajaan Negeri Pulau Pinang (ep.penang.gov.my)


Harga Dokumen : RM50.00 senaskah

 

Tarikh Tutup:19.4.2021 (Isnin) Jam: 12.00 tengah hari


2. Syarikat perlu berdaftar dengan Sistem Perolehan Kerajaan Negeri Pulau Pinang melalui laman web ep.penang.gov.my untuk membeli dokumen secara sah bagi menyertai tender. Dokumen Tender hanya dijual secara 'on-line' melalui laman web tersebut dan perlu dibeli serta dimuat turun (download) melalui akaun perolehan masing-masing sebagai pengesahan pembelian.

3. Dokumen tender yang telah dilengkapkan hendaklah dimasukkan ke dalam peti Tender di Ruang Legar Bilik Minda MBPP Tingkat 4, KOMTAR, Pulau Pinang sebelum jam 12.00 tengahari pada tarikh tutup yang berkenaan. Pertimbangan tidak akan diberi kepada tender yang lewat diterima.

 

4. Maklumat lanjut mengenai tender di atas boleh diperolehi melalui laman web ep.penang.gov.my atau http://www.mbpp.gov.my.