Asklegal

Tender | Maintenance Tender | Services

Universiti Teknologi Mara - Building Maintenance And Cleaning Services


Tawaran adalah dipelawa kepada kontraktor-kontraktor yang berdaftar di dalam bidang seperti di bawah yang pendaftarannya masih berkuatkuasa bagi menjalankan Perkhidmatan/Kerja seperti berikut:

 


 

 

BUTIR-BUTIR TAWARAN

No. Tender: UiTM/PER/T/3/10/21

Perkhidmatan Membersih Kawasan Luar Bangunan Dan Penyelenggaraan Landskap Di Tempat Pamer/Jual/Tutup Tawaran: Zon 1, Universiti Teknologi MARA (UITM) Alor Gajah, Melaka Untuk Tempoh Tiga (3) Tahun

 

Kelayakan : Berdaftar Dengan Kementerian Kewangan Malaysia (KKM)

 

Kod Bidang: 221002

 

Harga Dokumen : RM 50.00 Senaskah


 

No. Tender: UiTM/PER/T/3/11/21

 

Perkhidmtatan Membersih Kawasan Luar Tidak Diwajibkan Bangunan Dan Penyelenggaraan Landskap Di Zon 2, Universiti Teknologi MARA (UiTM) Alor Gajah Melaka Untuk Tempoh Tiga (3) Tahun.

 

Kelayakan : Berdaftar Dengan Kementerian Kewangan Malaysia (KKM)

 

Kod Bidang: 221002

 

Harga Dokumen : RM 50.00 Senaskah


 

 

TARIKH/MASA TEMPAT

Tempat Pamer/Jual/Tutup Tawaran:

Pejabat Bendahari

Universiti Teknologi MARA (UITM)

Kampus Alor Gajah

78000 Alor Gajah Melaka

 

Tarikh/Masa Tempat Taklimat  /Lawatan Tapak:

Tidak Diwajibkan

 

 

Tarikh Tutup Tawaran :

12/04/2021 Jam 12.00 tengahari


 

1. Dokumen Meja Tawaran akan dipamer pada 22/03/2021.

2. Dokumen Tawaran boleh dibeli bermula dari Tarikh Iklan dikeluarkan pada waktu pejabat dengan menggunakan Kad Debit/Kredit.

3. Lawatan tapak adalah TIDAK DIWAJIBKAN sekiranya terdapat keperluan untuk lawatan tapak bagi mendapatkan maklumat lanjut, pihak syarikat boleh mengemukakan permohonan secara rasmi melalui emel kepada juliana985@uitm.edu.my (Pn.Juliana Binti Karim, No. Telefon : 06-5582073) dalam tempoh iklan.

4. Petender-petender dikehendaki membawa Salinan Sijil Pendaftaran KKM dan Sijil Taraf Bumiputera (jika ada) dalam bidang seperti diatas semasa membeli Dokumen Tawaran tersebut

5. Tawaran ditutup pada tarikh dan masa yang ditetapkan. Tawaran Tender yang lewat diterima dari waktu tutup tidak akan dipertimbangkan.