Asklegal

Tender | Maintenance Tender | Services

Majlis Perbandaran Pasir Gudang - Building Cleaning ServicesTawaran adalah dipelawa kepada kontraktor bertaraf BUMIPUTERA yang mempunyai lesen berdaftar dengan Kementerian Kewangan (MOF) di bawah tajuk /pengkhususan berkaitan dan masih dibenarkan membuat tawaran buat masa ini bagi kerja-kerja berikut:-


JENIS KERJA  BILANGAN TAWARAN
KERJA-KERJA PEMBERSIHAN BANGUNAN KOMPLEKS PUSAT BANDAR DAN UTC PASIR GUDANG UNTUK TEMPOH 2 TAHUN

MPPG/T51/2020/BPK/JPPHGRED, KATEGORI PENGKHUSUSAN
221001


HARGA DOKUMEN
RM300.00LAWATAN TAPAK / TAKLIMAT TENDER (WAJIB HADIR)
TARIKH: 24 MAC 2020 ( SELASA) MASA PENDAFTARAN : 9.00 PAGI HINGGA 9.45 PAGI
MASA: 10.00 PAGI 
TEMPAT : BILIK AUDITORIUM, ARAS 3, MENARA AQABAH, MPPG

 

PERHATIAN : HANYA PEMILIK SYARIKAT SAHAJA YANG DIBENARKAN MENGHADIRI
TAKLIMAT / LAWATAN TAPAK 
Sila bawa bersama SIJIL / LESEN ASAL dan 1 Salinan


Dokumen tawaran boleh dimuat turun di laman sesawang system sebutharga MPPG iaitu di http://www.mppg.gov.my/eSebutharga mulai 24 MAC 2020 (SELASA) hingga 15 APRIL 2020 (RABU) dikenakan bayaran seperti dinyatakan di atas dalam be Pos atau Kiriman Wang Pos atau Kiriman Wang di atas nama MAJLIS PERBANDARAN PASIR GUDANG dan juga bayaran atas talian ("On-Line") juga akan diterima.


Dokumen tawaran yang tidak lengkap adalah tidak sah dan tidak akan diterima. Tempoh sah laku lesen hendaklah sekurang-kurangnya 3 bulan dari tarikh tutup tawaran. Naskah Meja Tender akan dipamerkan di Bahagian Pengurusan Kontrak, Aras 10, Menara Aqabah, Pasir Gudang Johor pada waktu pejabat.


Dokumen yang lengkap diisi hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat yang dimeterikan dan ditulis di sebelah atas kiri sampul No. Tawaran dan jenis kerja berkaitan dan dikembalikan kepada:


Yang Dipertua 
Majlis Perbandaran Pasir Gudang 
Aras 19, Menara Aqabah Jalan Bandar, 81700 Pasir Gudang, Johor

 

Tarikh tutup tidak lewat dari jam 12.00 tengah hari pada 16 APRIL 2020 (KHAMIS) dan dikehendaki memasukkan ke dalam peti tawaran di Bahagian Pengurusan Kontrak, Aras 10, Menara Aqabah, Pasir Gudang Johor. Pihak kami tidak terikat untuk menerima tawaran yang terendah sekali atau sebarang tawaran.HANYA KONTRAKTOR YANG TELAH BERDAFTAR DENGAN MAJLIS PERBANDARAN PASIR GUDANG SAHAJA YANG LAYAK MEMBELI DOKUMEN TAWARAN. SEGALA PEMBELIAN DIBUAT SECARA "ON LINE" DI LAMAN SESAWANG SISTEM SEBUTHARGA MPPG IAITU http://kontrak.mppg.gov.my/eSebut Harga. SEBARANG PERTANYAAN SILA HUBUNGI 07-2547771 -Bahagian Pengurusan Kontrak