Asklegal

Tender | Services

Technology Park Malaysia Corporation Sdn Bhd - Insurance Policy Coverage


Tawaran adalah dipelawa kepada kontraktor yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia (KKM) dan Persatuan Broker-Broker Insuran dan Takaful Malaysia (MITBA) dalam Kod Bidang berkaitan dan yang masih dibenarkan membuat tawaran bagi melaksanakan kerja berikut:

 


 

Bil.Jenis Kerja

1. No. Tender: TPM/T/1/2020

HOSPITALISATION & SURGICAL INSURANCE POLICY COVERAGE FOR TECHNOLOGY PARK MALAYSIA CORPORATION SDN BHD AND ITS SUBSIDIARY COMPANIES

 

*Wang kesungguhan adalah sebanyak RM10,000 dalam bentuk Banker's Cheque/Bank Draft atau Bank Guarantee kepada Technology Park Malaysia Corporation Sdn Bhd 


Kelayakan

KKM 221802 


Harga Dokumen

RM100.00


Tarikh, Masa Dan  Tempat Taklimat/ Lawatan Tapak

Tiada


Tarikh Tutup

31 Januari 2020 (Jumaat) 12:00 tengahari


Dokumen Tender boleh dibeli mulai 10 Januari 2020 bagi No. Tender TPM/T/1/2020 dan 16 Januari 2020 bagi No. Tender TPM/T/2/2020 di Technology Park Malaysia Corporation Sdn Bhd, Tingkat 5, Bangunan Enterprise 4, Technology Park Malaysia, Lebuhraya Puchong - Sg. Besi, Bukit Jalil, 57000 Kuala Lumpur, (Tel: 03 - 8998 2020).

Bayaran dokumen Tender hendaklah dibuat melalui Wang Pos/Kiriman Wang Pos/Bank Draft dan dibayar kepada Technology Park Malaysia Corporation Sdn. Bhd. Bayaran ini tidak dikembalikan. 

Dokumen Tender akan dikeluarkan dan dijual kepada kontraktor/wakil kontraktor yang sah sahaja. Untuk tujuan ini kontraktor/wakil kontraktor hendaklah mengemukakan Perakuan Pendaftaran ASAL Kementerian Kewangan Malaysia (KKM) dan/atau Persatuan Broker-Broker Insuran dan Takaful Malaysia (MITBA). Satu salinan sijil hendaklah diserahkan kepada pejabat jualan Tender. 

Dokumen Tender yang lengkap hendaklah dimasukkan di dalam sampul surat bermeteri bertanda nama Tender ke dalam peti Tender di:

TECHNOLOGY PARK MALAYSIA CORPORATION SDN. BHD.

Tingkat 5, Bangunan Enterprise 4

Technology Park Malaysia 

Lebuhraya Puchong - Sg. Besi, 

Bukit Jalil, 57000 Kuala Lumpur

 

Technology Park Malaysia Corporation Sdn Bhd tidak terikat untuk menerima tawaran terendah atau sebarang tawaran.