Asklegal

Tender | Services

LGM Properties Corporation - Training Centre & Service Apartment ("as is where is basis")


 

Tawaran pajakan secara "as is where is basis"ini adalah untuk tempoh selama 10 ke 15 tahun bagi "Pusat Latihan & Servis Aparimen Milik Lembaga Getah Malaysia Di Lot 1736 Pesiaran Putra, Mukim, Kuah, Daerah Langkawi, Kedah Darul Aman”. Hartanah milik LGM ini merupakan sebuah bangunan yang dilengkapi dengan 45 bilik kediaman pelbagai jenis, bilik perbincangan, bilik mesyuarat, bankuasi, kafeteria serta kemudahan-kemudahan yang lain.

 

Petender yang dipelawa adalah terdiri daripada syarikat/konsortium berlesen dan yang berdaftar dengan Suruhanjaya Syarikat Malaysia (SSM) serta mempunyai berpengalaman dalam bidang yang berkaitan.

 


 

NO.TAWARAN

T-PPKI 06/2019


TARIKH DAN LOKASI TAKLIMAT

 

TARIKH TAKLIMAT 

6 JANUARI 2020  (ISNIN)

 

MASA: 10.30 PAGI 

 

TEMPAT: TAPAK PROJEK, PUSAT  LATIHAN & SERVIS APARTMEN MILIK LGM,  DI LOT 1736, PESIARAN PUTRA, MUKIM KUAH, LANGKAWI, KEDAH.


TARIKH DAN LOKASI JUALAN

 

TARIKH PENJUALAN 16 DISEMBER 2019 hingga  16 JANUARI 2020 

 

MASA: 9 PAGI - 4.30 PETANG

 

 TEMPAT: UNIT PENTADBIRAN & SUMBER MANUSIA LGMPC, TINGKAT 3, BANGUNAN GETAH ASLI, NO 148 JALAN AMPANG, 50450 KUALA LUMPUR 

 

Nota: Penjualan dokumen akan dibuat pada tarikh taklimat. Pembelian boleh dilakukan di ibupejabat LGMPC sepertimana alamat diatas.


 

TARIKH/MASA TUTUP TENDER

 

27 JANUARI 2020 (ISNIN)

 

JAM 12.00 TENGAHARI

 

DOKUMEN YANG LEWAT DIKEMUKAKAN AKAN DITOLAK


 

 

Dokumen tawaran boleh dibeli dengan harga RM400.00 (Ringgit Malaysia: Empat Ratus Sahaja) senaskah yang tidak akan dikembalikan. Pembayaran hendaklah dibuat dalam bentuk (Bank Draf/Wang Pos) atas nama LGM PROPERTIES CORPORATION. Wang Tunai/Cek tidak diterima. 

 

Dokumen tender yang telah disempurnakan hendaklah dihantar dengan sampul surat berlakri. Tajuk tawaran hendaklah dicatatkan pada hujung sebelah kanan sampul dan dimasukkan ke dalam peti tawaran (Peti No. 1) tidak lewat dari tarikh tutup diatas. Tawaran harus dikemukakan ke alamat berikut:

 

Sekretariat Pajakan Pusat Latihan & Servis Apartmen milik LGM

Unit Pentadbiran & Sumber Manusia,

LGM Properties Corporation, Tingkat 3, Bangunan Getah Asli,

148 Jalan Ampang, 50408 Kuala Lumpur

 

 

LGM Properties Corporation tidak akan bertanggungjawab diatas kelewatan dokumen tender yang dipos dan tidak terikat untuk menerima tawaran yang rendah atau mana-mana tawaran yang dikemukakan.