Asklegal

Tender | Services

Majlis Perbandaran Kuantan - Safety Control Services


Tawaran adalah di pelawa kepada kontraktor / pembekal yang berdaftar dengan Kementerian Kewangan Malaysia dan Majlis Perbandaran Kuantan untuk mengemukakan tawaran buat masa ini bagi bekalan / perkhidmatan berikut:-

 


BIL.1 


TAJUK KERJA

Perkhidmatan Kawalan Keselamatan di Zon-Zon Seliaan Majlis Perbandaran Kuantan

 


 

NOMBOR TENDER

MPK/W/T:13/2019


 

KOD BIDANG

Kementerian Kewangan Malaysia 220801


HARGA NASKAH (RM)

 

RM200.00 (Tidak akan di kembalikan) Bayaran Tunai/ Kiriman Wang / Bank Draf daripada Bank Tempatan Berlesen


 

TARIKH TUTUP SEBUT HARGA

11 November 2019 (Isnin) jam 12.00 tengahari


 

1. Dokumen tawaran tender ini boleh disemak dan dibeli pada waktu pejabat sahaja mulai 21 Oktober 2019 (Isnin) di kaunter berpusat Ibu Pejabat, Majlis Perbandaran Kuantan, Jalan Tanah Putih 25100 Kuantan Pahang Darul Makmur. 

 

2. Kontraktor / pembekal yang berminat hendaklah mendapatkan dokumen tawaran dengan hadir sendiri serta membawa sijil-sijil asal yang berkaitan dengan satu salinan sijil-sijil tersebut berserta Wang Tunai/Kiriman Wang/Bank Deraf. 

 

3. Dokumen tawaran yang telah lengkap dipenuhkan hendaklah dimasukkan ke dalam sampul surat yang bertulis No. Tender di sudut kiri atas dan dikembalikan kepada Yang Dipertua Majlis Perbandaran Kuantan, Jalan Tanah Putih, 25100 Kuantan, Pahang Darul Makmur sebelum tarikh tutup tawaran pada 11 November 2019 (Isnin) jam 12.00 tengahari. 

 

4. Pihak Majlis Perbandaran Kuantan tidak terikat untuk menerima tawaran terendah atau mana-mana tawaran serta tidak bertanggungjawab di atas apa juga perbelanjaan yang terlibat oleh kontraktor / pembekal untuk mengemukakan tawaran ini. Sekiranya ada sebarang pertanyaan, sila hubungi Bahagian Penguatkuasaan dan Keselamatan, Jabatan Pengurusan dan Penguatkuasaan, Majlis Perbandaran Kuantan, Jalan Tanah Putih, 25100 Kuantan, Pahang Darul Makmur di talian telefon no: 09-5121555.