Asklegal

Tender | Supply Tender | Services

Johor Port Berhad - Handling Of Bulk Cargo At Various Places


Tawaran adalah dipelawa daripada Syarikat/Firma Tempatan yang berkelayakan dan berpengalaman untuk melaksanakan kerja-kerja berikut:


 

NO.1


 

TAJUK/ NO. TAWARAN

 

JPB/66/2019 THE SERVICES OF SUPPLYING SHOVEL EXCAVATOR FOR THE HANDLING OF BULK CARGO INCLUDING LOADING/ UNLOADING ONTO/ FROM LORRIES AND HEAPING OF SUCH CARGO AT WAREHOUSE, OPEN SIDED SHED; OPEN YARD AND/OR AT WHARF APRON AT BULK AND BREAK BULK TERMINAL, JOHOR PORT PASIR GUDANG


PENDAFTARAN

Berdaftar  Dengan  Johor  Port   Berhad

 


HARGA DOKUMEN TAWARAN

 Harga Dokumen Tawaran:  RM1,000.00 senaskhah (Tidak Dikembalikan)


LAWATAN TAPAK/ TAKLIMAT TAWARAN 

Lawatan Tapak /Taklimat Tawaran akan  diadakan  pada  7 Oktober 2019 (Isnin)  pada pukul 10.00 pagi bertempat di Bilik Mesyuarat Jabatan Perolehan, Aras Dua, Wisma Kontena, Johor Port Berhad, Pasir Gudang, Johor.


TARIKH &  MASA TENDER DITUTUP 

Dokumen  Tawaran  dijual   pada 30 September   2019 (Isnin) sehingga  14 Oktober 2019 (Isnin). 

Tarikh tutup tawaran pada  21 Oktober 2019 (Isnin) @ 12.00  tengah hari.


 

Dokumen tawaran boleh disemak dan diperolehi pada waktu pejabat dari Jabatan Perolehan, Johor Port Berhad, L2.6, Tingkat 2, Wisma Kontena, 81700 Pasir Gudang. Johor, Malaysia. Bayaran hendaklah dibuat secara Tunai atau Perintah Juruwang/ Draf Bank atas nama Johor Port Berhad. Permohonan melalui pos tidak akan dilayan.

 

Dokumen tawaran hanya akan dikeluarkan kepada wakil Syarikat/Firma yang sah sahaja.

 

Dokumen tawaran yang telah lengkap diisi dan Deposit Tawaran hendaklah dialamatkan kepada Pengerusi Jawatankuasa Tawaran, Johor Port Berhad, Peti Surat 151, 81707 Pasir Gudang, Johor dan hendaklah dimasukkan ke dalam kotak tawaran yang disediakan di Jabatan Perolehan, Johor Port Berhad, L2.6, Tingkat 2, Wisma Kontena.

 

Sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut berhubung dengan tawaran ini bolehlah menghubungi Jabatan Perolehan, Johor Port Berhad (UP: Pn. Hazara Sulaiman atau Pn. Hafizah Ibrahim) menerusi nombor telefon 07-2535 888 sambungan 567 atau 566.