Asklegal

Tender | Supply Tender | Maintenance Tender | Installation Tender | Delivery Tender | Services

Johor Port Berhad - Services Of Peripherals At Johor Port


Tawaran adalah dipelawa daripada Syarikat/Firma Tempatan yang berkelayakan dan berpengalaman untuk melaksanakan kerja-kerja berikut:


NO.1 

TAJUK/ NO . TAWARAN

 JPB/22/2019 TENDER FOR THE PROVISIONING OF SUPPLY,  DELIVER,  INSTALL, INTEGRATION, TESTING,  COMMISSIONING, TRAINING AND MAINTENANCE FOR THE RUGGEDIZED MOBILE DEVICES, MOBILE PRINTER AND OTHER PERIPHERALS AT JOHOR PORT BERHAD 


PENDAFTARAN

Berdaftar   Dengan Johor Port Berhad


HARGA DOKUMEN TAWARAN

 

Harga  Dokumen   Tawaran:  RM1,000.00 senaskhah (Tidak  Dikembalikan)

 


LAWATAN TAPAK / TAKLIMAT TAWARAN

 

Lawatan Tapak/Taklimat Tawaran akan  diadakan pada  12 September  2019  (Rabu) pada pukul 10.30 pagi bertempat di   Bilik Mesyuarat Jabatan   Perolehan, Aras Dua, Wisma  Kontena, Johor Port Berhad,  Pasir Gudang,  Johor.


 

TARIKH &  MASA TENDER DITUTUP 

 

 

Dokumen  Tawaran  dijual  pada 12  September   2019 (Khamis)   sehingga 25  September 2019 (Rabu). 

 

Tarikh tutup tawaran pada 30 September 2019 (Isnin)  @ 12.00 tengah hari.


 

Dokumen tawaran boleh disemak dan diperolehi pada waktu pejabat dari Jabatan Perolehan, Johor Port Berhad, L2.6, Tingkat 2, Wisma Kontena, 81700 Pasir Gudang, Johor, Malaysia. Bayaran hendaklah dibuat secara Tunai atau Perintah Juruwang/ Draf Bank atas nama Johor Port Berhad. Permohonan melalui pos tidak akan dilayan.

 

Dokumen tawaran hanya akan dikeluarkan kepada wakil Syarikat/Firma yang sah sahaja.

 

Dokumen tawaran yang telah lengkap diisi dan Deposit Tawaran hendaklah dialamatkan kepada Pengerusi Jawatankuasa Tawaran, Johor Port Berhad, Peti Surat 151, 81707 Pasir Gudang, Johor dan hendaklah dimasukkan ke dalam kotak tawaran yang disediakan di Jabatan Perolehan, Johor Port Berhad, L2.6, Tingkat 2, Wisma Kontena.

 

Sebarang pertanyaan dan keterangan lanjut berhubung dengan tawaran ini bolehlah menghubungi Jabatan Perolehan, Johor Port Berhad (UP: Pn. Hazara Sulaiman atau Pn. Hafizah Ibrahim) menerusi nombor telefon 07-2535 888 sambungan 567 atau 566.