Asklegal

Tender | Construction Tender | Services

Majlis Bandaraya Pulau Pinang - Proposed Amendments And Additions On Buildings


1. Pra Kelayakan Tender/ Tender adalah dipelawa daripada kontraktor yang berdaftar dengan Lembaga Pembangunan Industri Pembinaan (CIDB) / Kementerian Kewangan Malaysia (KKM) dalam gred yang berkenaan yang dimiliki sepenuhnya oleh rakyat Malaysia dan masih dibenarkan untuk menyertai tender seperti berikut:-

 


 

TAJUK

Pra Kelayakan Tender

Cadangan Pindaan Dan Tambahan Di Atas Bangunan Pejabat 5 Tingkat Di Atas Lot 814, 815, 153 Dan Sebahagian Lot 162, Jalan Timah, Seksyen 10, George Town, Daerah Timur Laut, Pulau Pinang Untuk Majlis Bandaraya Pulau Pinang


KELAYAKAN 

CIDB : Gred G6 - 804


Harga Dokumen : Percuma


Tarikh Tutup: 26.8.2019 (Isnin), Jam 12.00 tengahari


2. Syarikat juga perlu berdaftar dengan Sistem Perolehan Kerajaan Negeri Pulau Pinang melalui laman web ep.penang.gov.my untuk membeli dokumen secara sah bagi menyertai tender, Dokumen Tender hanya dijual secara 'on-line' melalui laman web tersebut dan perlu dibeli serta dimuat turun (download) melalui akaun perolehan masing-masing sebagai pengesahan pembelian.

 

3. Dokumen tender yang telah dilengkapkan hendaklah dimasukkan ke dalam Peti Tender yang terletak di bersebelahan kaunter Penerangan, MBPP, Tingkat 3, KOMTAR sebelum jam 12.00 tengahari pada tarikh tutup yang berkenaan. Pertimbangan tidak akan diberi kepada tender tidak akan diberi kepada tender yang lewat diterima.

 

4. Maklumat lanjut mengenai tender di atas boleh diperolehi melalui laman web ep.penang.gov.my atau http://www.mbpp.gov.my.